Érthető pénzügyek Önnek:

PénzMentor

By

Iskolakezdés “örömei”

“A pénzügyi életed rendbetételére minden korban a most a legjobb időpont”
/ Csernok Miklós /
 

Köszöntjük Önt Kedves Olvasó!

 

Iskolakezdés

Lassan véget ér a nyár, közeledik a gyerekeknek és a szülőknek is a „rémálom”: az iskolakezdés, beiskolázás. Tülekedés a boltban, a tanszerek, az iskolatáska, a tolltartó megvásárlása… Tanulás a gyerekkel és a hőn várt munka is visszakerül a rendes medrébe.

 

 

Ezek az egyébként sem „kellemes” dolgok idegeskedésbe torkollnak, néha-néha kisebb perpatvart okozva a családban. Általában időbe és pénzbe kerülnek, méghozzá nem is kevésbe.

 

iskolakezdésCsak vegyünk egy példát: a beiratkozás, iskolakezdés minimum 100.000.- forint (tankönyvek, irodaszerek, ruházat, iskolatáska, íróasztal, számítógép…), de akár több százezer forintba is kerülhet. Előfordulhat, hogy egy családnak, ha több gyereke is van, ezek az összegek összeadódnak és a család igen nehezen tudja megfinanszírozni.

 

 

iskolakezdés

Partnerbankjaink kínálnak erre is megoldást. Már kis összegtől (30.000.-Ft-tól akár több millióig is) „iskolakezdési” személyi kölcsönt nyújtanak. Pozitív hitelbírálat esetén az igénylő ügyfél megkapja egy összegben a pénzt és utána neki havonta kell visszafizetnie.

 

Ha Önnek is vannak ilyen jellegű, megoldásra váró pénzügyei, szívesen segítünk.

 

Jelentkezzen ingyenes személyes tanácsadásra!

 

Jelentkezés ITT!

Segítünk Önnek kiválasztani az optimális megoldást. Munkatársunk visszahívjaVisszahívást kérek