Érthető pénzügyek Önnek:

PénzMentor

By

Spóroljon milliókat

“Áldottak a lelki gazdagok, mert sok suskát fognak keresni”

Robert Anson Heinlein /

 

 

Köszöntjük Önt Kedves Olvasó!

 

Az emberek nagy részének, a statisztika alapján minden 3. embernek van valamilyen hitele. Ez egy olyan pénzügyi tranzakció, amelyhez mindenki viszonyul valahogy: vagy utálja/elviseli, mert számára rendszeres kiadást jelent, vagy szereti és él a lehetőséggel, mert ezáltal – megspórolva a pénzgyűjtés időszakát – hozzájuthat  a vágyott dolgokhoz, hiszen az ember már az ősidők óta a még szebbre, a még jobbra, a még nagyobbra, modernebbre áhítozik.

 

Ha nincs elég pénzünk, anyagi javakat leggyorsabban (legkevesebb önerővel) kölcsön segítségével szerezhetünk. A világ az utóbbi időben átalakult: az emberek a korábban felvett hiteleket (lakáshitel, autóhitel, hitelkártya, személyi kölcsön, szabad felhasználású jelzáloghitel) a megváltozott piaci körülmények miatt igen nehezen tudják fizetni. Az ilyen jellegű hitelek nagy terhet rónak tulajdonosaikra.

 Hitelek

 

Szinte mindenfajta hitel kiváltható, lecserélhető, a többféle hitelek akár egybe is gyúrhatók, így a több drága hitel egy olcsóbb, új hitellé alakítható. 

 

Mindez azért lehetséges, mert a korábban felvett hitelek költségei lényegesen magasabbak voltak, mint ma, köszönhetően többek között a jegybanki alapkamat, valamint a banki felár csökkenésének.

 

A legfrissebb adatok alapján a kamatok lakáscélú hitel esetén átlagosan 4-6 %-ra, szabad felhasználású hitel esetén pedig 6-8 %-ra csökkentek.

 

Sok családnak még ma is van nem forintosított, drága devizahitele.

 

devizahitel

 

Vagy azért, mert saját bankjuk ajánlata közel azonos volt a meglévő kölcsönével, vagy azért, mert az ügyintézés bonyolultsága és időigényessége miatt nem állt módjukban ezzel foglalkozni. Ezeket, a még nem forintosított hiteleket is érdemes kiváltani.

 

Az MNB tájékoztatása szerint a devizahitelesek elenyésző része, mindössze 0,5 %-a élt az ingyenes hitelkiváltás lehetőségével.

 MNB_logo_emblema_arany_hun

 

Pedig sokan vannak olyanok is, akik jövedelmük vagy az ingatlan értéke miatt más banknál sokkal jobb kamatokat kaphatnának.

 

Sokan félnek a váltástól, pedig a váltás ügymenete – ha leinformálható, megbízható pénzügyi tanácsadó (PénzMentor) intéziigen leegyszerűsödik, mégis milliókat lehet vele spórolni.

 

hitelkiváltás

hitelkiváltást igényelt ügyfeleinknek a meglévő hitelből fennmaradó futamidő megtartása mellett átlagosan 3-6millió forintot spóroltunk. (Ez függ a kiváltandó hitelek fajtájától és a hátralévő futamidőtől.)

 

 

A hitelkiváltásnak azonban vannak bizonyos feltételei is:

  • Kizáró ok a KHR-en való negatív szereplés.
  • Hitelkiváltás abban az esetben lehetséges, ha az ügyfélnek nincs 30 napot, illetve a hiteltörlesztő részletét meghaladó elmaradása.
  • Meghatározó az ingatlan értéke: az egybegyúrt, kiváltó hitel összege maximum 70-80 %-a lehet az ingatlan forgalmi értékének (banki értékbecslés alapján)
  • Fontos az adósok életkora és az igazolható jövedelme (min. 8 órás minimálbér)

 

A megadott adatai alapján egy időben több bank jelzáloghitel ajánlatát (személyre szabott kalkulációját) kínáljuk, ezáltal Ön jobban össze tudja hasonlítani ezeket, és könnyebben ki tudja választani a legjobbat

 

Hitelkiváltásra jelentkezzen még ma:

 

Jelentkezés ITT

Segítünk Önnek kiválasztani az optimális megoldást. Munkatársunk visszahívjaVisszahívást kérek