Érthető pénzügyek Önnek:

PénzMentor

By

Szösszenet a kötelező biztosításról…

      “A bizalom olyan, mint egy üvegpohár.
Ha eltörik, megragaszthatod, de soha nem lesz ugyanolyan” 
/ Teresa c. film /
 

 

2012-ben a bankoknak igen jó kondíciókkal bíró lakossági számlacsomagjaik (díjmentes utalás, díjmentes készpénzfelvétel, díjmentes számlavezetés stb.) voltak. Ebben az időben ügyfeleim körében komolyabban foglalkoztam lakossági folyószámla értékesítésével (folyószámla nyitással).

 bankszámla

 

Egyik partner bankunknál egy fiatal hölgynek, aki egy dél-pesti oktatási-nevelési intézményben dolgozott, nyitottam is egy számlát, ami akkoriban az egyik legjobb kondíciókkal bíró számla volt a piacon.  A számla megnyitása után tartottuk a kapcsolatot, e-mailben és telefonon is rendszeresen kommunikáltunk. Egyszer, mikor hívtam, nem ő vette fel a telefont, egy másik női hangot hallottam. Az idegen hölgy említette, hogy ügyfelemet nem tudja adni, mert hosszabb ideig külföldön van kiküldetésben.

 email

 

Telt-múlt az idő, ügyfelem nem felejtve korábbi együttműködésünket és párbeszédünket, egy szombati napon e-mailben megkeresett. Az első találkozásunk óta eltelt több, mint három év. Segítséget kért az autója biztosításával kapcsolatban. Kicsit drágállotta a jelenlegi biztosítójánál lévő díját. Megkért, nézzem  meg, hogy tudok-e neki egy olcsóbb kötelező gépjármű felelősség biztosítást. Beszereztem tíznél több biztosító ajánlatát, elektronikusan átküldtem neki, hogy véleményezze, és válasszon közülük. Választott is egyet, amely 5-10 eFt-tal kevesebb volt a jelenlegi biztosításánál. A régi kötelező biztosítás felmondását elintéztem, azaz az aláírásával ellátott felmondó nyilatkozatot beküldtem helyette a régi biztosítóba (évforduló előtt igazolható módon legkésőbb 30 nappal be kell érkeznie a meglévő biztosítóba). Az új biztosítóval pedig megkötöttem az általa választott új biztosítást: az aláírt biztosítási ajánlatot és a hozzá tartozó anyagot beküldtem a biztosítóba.  Ezzel az egy e-maillel ügyfelem több ezer forintot és időt takarított meg.

 kotelezo-biztositas

 

Mivel az ügyfél elégedett volt korábbi munkámmal, ráadásul számára az ügyintézés ingyenes volt, ezért újra megkeresett, és újra igénybe vette a „PénzMentor”-i szolgáltatást.

 

Önöket is arra buzdítom, hogy jelentkezzenek, kalkuláljuk ki az új kötelező biztosítást.

 

Jelentkezzen személyes tanácsadásra, hogy biztosításait Önre tudjuk szabni:

JELENTKEZÉS itt

 

Ha van rá esély, hogy spóroljon a díjon, hát tegye is meg. Spóroljon!

A díjkalkulálás, a régi biztosítás felmondása, az új megkötése még mindig ingyenes szolgáltatás. Önnek csak az adatokat kell megadnia.

 

Magam szeretném Online megkötni a biztosításaimat:

Megkötöm Online

 

Ne feledjék, a régi kötelező és casco biztosítás felmondásának van határideje: a felmondó nyilatkozatnak az évforduló előtt legkésőbb 30 nappal a biztosítóba be kell érkeznie! Biztosítást váltani – kötelezőt és cascot is – csak akkor lehetséges, ha a felmondás határidőre beérkezett a régi biztosítóba.

 
 
Segítünk Önnek kiválasztani az optimális megoldást. Munkatársunk visszahívjaVisszahívást kérek