Érthető pénzügyek Önnek:

PénzMentor

By

Gondoljunk előre…

                                                                                     
                                                                       “Ha a múltban élek, nem nézhetek a jövőbe”
                                                                                                        /Jennifer L. Armentrout/
 festés_lakástakarékból

 

 

Megérkezett végre a tavasz jó idő napsütés. Az ember kimerészkedik a „burkából” és megfelelő az idő a ház körüli elmaradt dolgok karbantartások elvégzésére. Előre gondolni kell a jövőre. Ebben a szösszenetemben szeretnék egy kis figyelmet szentelni azon meglévő vagy jövőbeni ügyfeleimnek, akiknek/családtagjaiknak vannak lakáscélú tervei a későbbiekre nézve. Ilyenre gondolok, mint pl.:  lakásvásárlás, otthonfelújítás, házbővítés, lakáscélú hitel/lízing elő- vagy végtörlesztés, ingatlan korszerűsítésEzeket és még számos lakással, otthonnal kapcsolatos beruházást meg lehet valósítani lakástakarék segítségével.

 

 

A lakástakarékról itt tud bővebben olvasni:

 

Lakástakarék!

 

Azért írok most erről a témáról, mert nem tudhatjuk, hogy a jelenlegi kondíciók még meddig élnekUgyanis az elmúlt hónapokban sok minden változott pénzügyi-gazdasági téren. Az esetleges módosítások a korábbi élő szerződésekre nem vonatkoznak.

 lakascel (1)

 

Aki eddig halogatott, annak érdemes lépni. Most még az érvényben lévő feltételekkel, kamatokkal tud számlát nyitni. Most még lehetőség van a havi betét összegével megegyező belépési díjjal, vagy belépési díj nélkül lakástakarékot indítani. Minél előbb kezdi, annál előbb telik le a futamidő, annál hamarabb jut a pénzéhez + a kamathoz + a garantált állami támogatáshoz.

 

 

Szeretettel várjuk kérdéseit, hogy megkönnyítsük döntését.

 

 

Ha döntött és szeretne lakástakarékot, akkor a papírmunkát és az ügyintézést nyugodtan bízza ránk, az Ön számára ez is díjmentes.

 

  Időpont kérés!

Segítünk Önnek kiválasztani az optimális megoldást. Munkatársunk visszahívjaVisszahívást kérek