Érthető pénzügyek Önnek:

PénzMentor

Hitel

– Az Ön zsebére szabva

 

„PénzMentor”-ként elsődleges feladatunk, hogy igényeinek felmérése után közérthetően beszéljünk a lehetőségekről. Az igényfelmérés történhet telefonon, elektronikusan, vagy egy személyes találkozó során. Ezt követően tudunk a partner bankjainktól az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott ajánlatokat kérni. (Az Ön személyes adatait a bankok is és mi is a törvényben előírt módon bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk ki.)

Ennek eredményeként a lehetőségektől függően több, néha csupán egy megoldási javaslatunk lesz az Ön számára. Sőt, az is elképzelhető, hogy nem tudunk majd segíteni a hitelfelvételben, de erről rögtön értesítjük Önt, amint a bankok ajánlatai megérkeznek.

 

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a döntés minden esetben az Öné!

 

Pozitív döntés esetén tájékoztatjuk, hogy az adott banknak az ügyintézéshez milyen dokumentumok szükségesek, és ezekből melyek azok, amelyeknek beszerzésére csak Ön jogosult.
Az iratok begyűjtése után azokat eljuttatjuk a bankba, majd – jelzáloghitel esetén – az értékbecslő fogadása után a hitelszerződés megkötésére az ajánlatot tévő bankfiókban kerül sor, amivel az Ön számára le is zárult a hitelfelvétel.

 

Érdekelnek a lehetőségek

 

 “Gáborral egy igen kemény ügyet vittünk végig, de hála Neki sikerült.

Párommal sokszor feladtuk, de Gábor biztatott minket.

Rendkívül segítőkész, kedves embert ismertünk meg személyében. Mindig naprakész infókkal várt minket. Nagyon otthon van mind a pénzügyi, mind a biztosítói vonalon. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy forduljon Gáborhoz bizalommal.

És ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy az új házikóval tette szebbé az életünket és az ünnepeket”

Z. Anett, Ráckeresztúr

 

Hitel

Hitel

 

Fedezetes hitelek:

 

1. Jelzáloghitel

A jelzáloghitel kifejezés összefoglaló elnevezése több hiteltípusnak, ahol a hitel fedezete ingatlan.  Ide tartozik a lakáshitel (ez lehet kamattámogatott lakáshitel is), a szabad felhasználású hitel, építési hitel, felújítási hitel, az adósságrendező hitel, a hitelkiváltás és minden olyan hitelfajta, ahol az ingatlan a fedezet.

Jelzáloghitel esetén a hitelösszeget a biztosítékul felajánlott ingatlan értéke határozza meg. Azonban fontos hitelbírálati tényező még a hitelfelvevő igazolható jövedelme. A bankok általában meghatározzák azt is, hogy a hitel lejáratakor az adós maximum hány éves lehet.

A szabad felhasználású jelzáloghitelnél a kapott hitelösszeget szabadon bármire elkölthetjük. Kicsit magasabb a kamata, mint a kizárólag ingatlan célra felhasználható hiteleknek, viszont még mindig sokkal kedvezőbb, mint a fedezetlen hiteleké.

 

Hitel

Hitel

2. Hitelkiváltás

A hitelkiváltás nem más, mint a meglévő tartozás/ok másik hitelintézettől, vagy akár ugyanattól a banktól való, de másik típusú kölcsönből történő kifizetése. Ez a pénzügyi megoldás az ügyfél részére akkor kedvező, ha a hitelkiváltás a törlesztő részletek csökkenését jelenti.

 

3. Lakáslízing

A lakásfinanszírozás olyan formája, amellyel kis törlesztő részlet mellett költözhet a megfelelő lakásba. A lakáslízing lényegében egy „tartós bérlet”, amely azt jelenti, hogy az ingatlan a futamidő végén kerül az ügyfél tulajdonába.

 

4. Autóhitel

Autóhitel ügyintézését is vállaljuk – akár új, akár használt gépkocsit vásárolna -, hiszen Magyarország egyik legnagyobb autófinanszírozó cégével is kapcsolatban állunk. Ha Ön már kiválasztotta álmai autóját, mi megfinanszíroztatjuk és ellátjuk biztosítási védelemmel (kötelező, casco), az autó átvétele után nincs egyéb teendője, mint a gondtalan, balesetmentes vezetés.

 

 “Családom életében egy nagy mérföldkő megszerzésében és lebonyolításában segédkezett Gábor. Családi házat vásároltunk, amihez hitelt és biztosítást intézett nekünk.

Eddig egyszerűen nem találtam olyan pénzügyi területet (biztosítás, hitel, befektetés, stb.), amiben nem tudtak volna segíteni. És mindezt ingyen teszik.

Köszönöm!”

O. Imre, Pécel

 

Fedezetlen hitelek:

 

 1. Személyi kölcsön

Olyan szabad felhasználású hitel, melynek sem ingatlan, sem tárgyi fedezete nincs. A banknak garancia a hitelfelvevő lakossági folyószámlára érkező rendszeres jövedelme. (Akár nyugdíjasoknak is 75 éves korig).

Személyi k
Személyi kölcsön

Személyi kölcsön

2. Hitelkártya

Bank által kibocsátott kártya, mellyel a hitelkeret erejéig bármilyen terméket vagy szolgáltatást lehet vásárolni ott, ahol bankkártyával lehet fizetni. Kamatmentes a hitel, amennyiben a türelmi idő alatt (30-45 nap) az igénybe vett összeg visszafizetésre kerül. Hitelkártyát csak vásárlásra javasolt használni, készpénzfelvétel esetén a bank azonnal megkezdi a kamat felszámítását.

 

Hitel kártya

Hitelkártya

 

Kérjen INFORMÁCIÓT itt

 

Amennyiben elégedett a szolgáltatásainkkal, kérjük ajánljon minket másoknak.

Segítünk Önnek kiválasztani az optimális megoldást. Munkatársunk visszahívjaVisszahívást kérek