Érthető pénzügyek Önnek:

PénzMentor

Fedezetes hitelek (jelzáloghitel)

 

1. Jelzáloghitel

A jelzáloghitel kifejezés összefoglaló elnevezése több hiteltípusnak, ahol a hitel fedezete ingatlan.  Ide tartozik a lakáshitel (ez lehet kamattámogatott lakáshitel is), a szabad felhasználású hitel, építési hitel, felújítási hitel, az adósságrendező hitel, a hitelkiváltás és minden olyan hitelfajta, ahol az ingatlan a fedezet.

Jelzáloghitel esetén a hitelösszeget a biztosítékul felajánlott ingatlan értéke határozza meg. Azonban fontos hitelbírálati tényező még a hitelfelvevő igazolható jövedelme. A bankok általában meghatározzák azt is, hogy a hitel lejáratakor az adós maximum hány éves lehet.

A szabad felhasználású jelzáloghitelnél a kapott hitelösszeget szabadon bármire elkölthetjük. Kicsit magasabb a kamata, mint a kizárólag ingatlan célra felhasználható hiteleknek, viszont még mindig sokkal kedvezőbb, mint a fedezetlen hiteleké.

 

Hitel

Hitel

2. Hitelkiváltás

A hitelkiváltás nem más, mint a meglévő tartozás/ok másik hitelintézettől, vagy akár ugyanattól a banktól való, de másik típusú kölcsönből történő kifizetése. Ez a pénzügyi megoldás az ügyfél részére akkor kedvező, ha a hitelkiváltás a törlesztő részletek csökkenését jelenti.

 

3. Lakáslízing

A lakásfinanszírozás olyan formája, amellyel kis törlesztő részlet mellett költözhet a megfelelő lakásba. A lakáslízing lényegében egy „tartós bérlet”, amely azt jelenti, hogy az ingatlan a futamidő végén kerül az ügyfél tulajdonába.

 

4. Autóhitel

Autóhitel ügyintézését is vállaljuk – akár új, akár használt gépkocsit vásárolna -, hiszen Magyarország egyik legnagyobb autófinanszírozó cégével is kapcsolatban állunk. Ha Ön már kiválasztotta álmai autóját, mi megfinanszíroztatjuk és ellátjuk biztosítási védelemmel (kötelező, casco), az autó átvétele után nincs egyéb teendője, mint a gondtalan, balesetmentes vezetés.

Segítünk Önnek kiválasztani az optimális megoldást. Munkatársunk visszahívjaVisszahívást kérek