Rólunk mondták 2023-05-13T18:13:14+00:00

PénzMentor – A becsületes pénzügyi tanácsadó

Borbély Gábor megjelenése és egyéni, jellegzetes stílusa, kisugárzása bizalmat ébresztett bennem. A pénzügyekhez nem értek, csupán a józan paraszti ész szintjén kezelem az élet hadszínterén a pénzt, mint a „veszélyes fegyvert”, ezért segítségre volt szükségem. Azt vallom, hogy segítséget kérni nem szégyen, hiszen nem lehetünk naprakészek minden területen, ezért pénzügyeimet rábíztam. Meggyőzött életvidám segítőkészsége és hozzáértő alapossága.
 B. Beáta, alkalmazott Budapest 
Gábort egy éve a véletlen sodorta az életünkbe. Visszahívást kértem lakástakarék számla nyitáshoz, és ő hívott fel. A személyes találkozáskor egy korrekt, mindenben tájékozott és egy nagyon „emberi”embert ismertünk meg, aki azóta is bármilyen kérdés, kérés esetén azonnal segítségünkre van. Jó tudni, hogy hozzá mindig bizalommal fordulhatok.

Méhészné Füri Mária, alkalmazott, Monor

 

Az ingatlan vásárlás nem stressz mentes folyamat, sok-sok kérdés, buktató és megannyi örömteli döntés is persze.

Egy ilyen helyzetben úgy gondolom, nagyon meg kell becsülni az olyan megbízható szakembereket, akik a banki procedúrák útvesztőjében segítik támogatásukkal az ügyfeleket.

Gábor kitartó, lelkes támogatása, személyre szabott pénzügyi tanácsai, szolgáltatói attitűdje sok gondot vett le a vállamról, tudtam, hogy biztos kezekben van nála az ügyem.

 M-N. Viktória, alkalmazott Budapest 

Azért ragadtam klaviatúrát, hogy leírjam gondolataimat az öt éves ismeretségünkről. Az elmúlt öt évben mindig számíthattam rád, legyen szó folyószámláról, lakáskasszáról, lakás hitelről, mindig a maximumot kaptam tőled.

Bátran ajánlom szolgálataidat mindenkinek, hisz biztos meg lesznek elégedve Veled.

Köszönöm szépen az áldozatos munkádat mellyel elértem a célomat.

S Sándor, alkalmazott Budapest

Nekem eddig több mindenben is segített.

Kezdetben abban működött közre, melyik banknál nyissak folyószámlát. Kiválasztottuk a számomra legideálisabbat.

Később az autóm kötelező biztosítását intézte el. Idén pedig nyaralásom előtt az utas és autóbiztosításban volt segítségemre.

Nagyon gyorsan dolgozik, még szabadsága alatt is válaszol. Sosem volt negatív élmény.

Köszönöm az eddigi munkát, a jövőben is hozzá fogok fordulni segítségért.

H. Mónika, óvónő Tököl

3.éve ismerem a Gábort , mindig hozzá fordultam pénzügyi és ehhez kapcsolódó egyéb problémákkal és sosem csalódtam. Mindig naprakész és ahogy tud segít.

Profizmusa mindenkit ösztönözhet.

Én nagyon sokat köszönhetek neki és mindenkinek őt ajánlom.

Sok sikert és kitartást kívánok neki.

L. Orsolya, alkalmazott Budapest

Olyan ember vagyok aki, nem ámítja magát azzal, hogy mindenhez ért. Ezért viszont olyan emberekkel veszem körül magam, akik az adott témában profik.

Ilyen profi Borbély Gábor, aki a pénzügyek (számomra) sötét alagútjaiban kalauzol.

Nekem nem kell értenem a biztosításokhoz, a hitelekhez vagy egyáltalán a bankokhoz. Nekem csak telefonálnom kell, és elmondani, hogy mi a probléma vagy az elképzelés ?

Gábornál nincs megoldhatatlan…. viszont van gyorsaság, precizitás és odafigyelés.

Szeretném itt megköszönni az eddigi munkáját, és remélem még nagyon sokáig számíthatok a segítségére.

Cs.-Sz. Brigitta alkalmazott Dunaharaszti 

Minden ember életében vannak csodák/ csodás események. Az egyik ilyen csoda, amikor Gábort megismertük.

Az első perctől kezdve közös nevezőre jutottunk, beszéltünk egymás nyelvén olyan érthető, emberi nyelven, amelyet az ember egy bankfiókban nem kaphat meg. Nem volt tabu, nem létezett buta vagy felesleges kérdès minden apró dologra pontos, precíz, szavahihető választ kaptunk.

Gábor egy KORREKT ember csupa nagybetűvel. Bebizonyította nekünk, hogy Ő a legjobb és legmezbízhatóbb szakember az amúgy ingoványos és valljuk be halandó embernek néha érthetetlen pénzügyi világban.

Segített megvalósítani a legnagyobb, fèltve dédelgetett álmunk: családi házba költözhetünk gyermekeinkkel. Rengeteg pénzt spórolt nekünk a kedvező biztosítási és hitelkiváltási ajánlataival és akkor az időről még nem is beszéltünk, ami megfizethetetlen.

Egy szó, mint száz ha valaki HOZZÁÉRTŐ, MEGBÍZHATÓ, KORREKT, GYORS pénzügyi szakembert keres nem szabad máshoz fordulnia csak Borbély Gáborhoz. Ő egy igazi kincs! Ezután, ahogy eddig is mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Köszönjük szépen a közös munkát és a rengeteg segítséget/bátorítást!

H.-H. Katalin, alkalmazott Budapest

Gábort egy ismerősöm ajánlotta, akinek szintén segített hitelügyben. Én a hiteleim kiváltásában kértem a segítségét, amit természetesen  profi módon, gyorsan, mindenről tájékoztatva engem el is intézett nekem. Egyben a lakástakarék pénztárba való belépésemet is ő intézte.

Gábort csak ajánlani tudom és fogom is mindenkinek. Őszinte, korrekt, pontos és megbízható. A biztosításaimat is rábízom a jövőben.

Köszönöm, h. megismerhettelek, köszönöm a segítséged!

W. Andrea, köztisztviselő Budapest

Gábort egy ismerősünk ajánlotta, amikor házunk vásárlásakor segítségre volt szükségünk, hitelügyintézéssel kapcsolatban.

Ezt megelőzően már beszéltünk néhány hitelügyintézővel, természetesen ajánlások alapján, de Gábor volt az egyetlen, akinél már az első telefonos egyeztetés során érezhető volt a profizmus, az elhivatottság munkája, és az ügyfelei felé. Gyors, pontos, megbízható, felesleges kérdések, körök nélkül, rendkívül hatékonyan, maximális profizmussal dolgozik.

Olyan érzésem volt, ő pontosan úgy képvisel minket , mintha mi tennénk!

Nagyon örülök, hogy a véletlen folytán megismerhettük, a későbbiekben is csak hozzá fordulunk hasonló ügyekben, és ezúton is szeretnénk megkösszönni a segítségét!

Ismerőseimnek, és ismeretleneknek is teljes szívvel csak ajánlani tudom!!

B. Erika, vállalkozó Budapest

Gábor munkájával értékes időt és energiát spórolt nekem.

Több biztosításomat is nála kötöttem és a későbbiekben is rá fogok számítani pl. hitel igénylésnél. Fontos számomra, hogy a meglévő biztosításaimat figyeli, segített a KGFB adatrögzítési hiba korrigálásában is.

Munkája gyors és pontos.

Sz. Gábor, ügyvezető Budapest

Csak ajánlani tudom a “Pénzmentort”  Borbély Gábort telefonon, e-mailben, eltudok intézni mindent vele úgy hogy, ki se kell tennem a lábam otthonról és órákig sorban állni hogy egy biztosítást, a pénzügyeimet elintézzem. Gyors, rugalmas,szakmailag felkészült, segítőkész. Tartja a kapcsolatot az ügyfeleivel .

Örülök hogy az ügyfele lehetek és jó érzés tudni hogy van egy pénzügyi szakember akihez bármikor bizalommal fordulhatok és szívesen ajánlom bárkinek a figyelmébe.

Nekem a  barátnőm ajánlotta és a lakásbiztosításomat intézte nagyon korrektul és még remélem hogy a továbbiakban is a segítségemre lesz a pénzügyeimben. Köszönöm

Kecse J. -né, közalkalmazott Budapest

Gábor mindig figyelmes, és folyamatosan napra kész a legelőnyösebb ajánlatokkal. Nekem KGFB ügyben segített. Remélem a jövőben is számíthatok rá!

Sz. Simon Budapest

Gábort néhány éve ismertem meg egy csoportos banki tanácsadás keretében a munkahelyemen keresztül. Már akkor szimpatikus volt naprakész felkészültsége, rugalmassága, figyelmessége. Később bármikor felkereshettem akár csak tanácsadás, tájékozódás szintjén is. Minden területen teljesen átfogó képet adott pénzügyi lehetőségeimről anélkül hogy bármilyen opciót rámerőltetett volna.

Jelenleg is nála kötöttem lakásbiztosítást mivel biztos vagyok benne hogy számomra a lehető legkedvezőbbet ajánlotta. A jövőben is az ő segítségét fogom igénybe venni és bátran ajánlom ismerőseimnek is. Köszönöm Gábor.

Cs. Adrienne, óvónő Budapest

Nagyon nagy segítség volt,hogy előre pontosan felmérted,megbeszéltük az aktuális pénzügyi helyzetemet, hiteleimet. S ehhez igazítva kerested a megfelelő konstrukcójú hitelt, amivel kiválthatom a magas törlesztőrészleteket.

Aminek külön örültem,hogy nem kellett bankról-bankra járnom, hanem már megbeszélt időpontra,a kiválasztott bankhoz mehettem, és ott már teljesen képben voltak, hogy miről van szó, mit szeretnék pontosan.

Szóval én köszönöm a segítséget ?
Timi

B Tímea, óvónő Budapest

Borbély Gáborral lakáskassza iránti érdeklődésem után találkoztunk. Átfogó képet mutatott be a lehetőségekről és az egyes pénztárak közötti különbségekről. A témában felkészült volt. A lakáskassza szerződés megkötése után mégis akadt egy kis bökkenő a szolgáltatónál, ugyanis nem az előre megbeszélt feltételek teljesültek.

Gábor rögtön a segítségünkre sietett és gyorsan egyeztetett a Lakástakarékpénztárral, így végül minden rendben alakult és az első találkozás alkalmával róla kialakult pozitív véleményemet sem kellett megváltoztatnom.

V. László alkalmazott, Dunaharaszti

Gáborral egy igen kemény ügyet vittünk végig, de hála Neki sikerült.

Párommal sokszor feladtuk, de Gábor biztatott minket.

Rendkívül segítőkész, kedves embert ismertünk meg személyében. Mindig naprakész infókkal várt minket. Nagyon otthon van mind a pénzügyi, mind a biztosítói vonalon. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy forduljon Gáborhoz bizalommal.

És ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy az új házikóval tette szebbé az életünket és az ünnepeket.

Z. Anett Ráckeresztúr

Gábor az ügyfél érdekeit előtérbe helyező, felkészült szakember. Nem üzletkötőként, hanem tanácsadóként dolgozik: áttekinti a felmerült kérdéseket, igényeket és ezekhez szabja tanácsait, ajánlatait.

Amikor tárgyalunk, sosem érzem azt, hogy mindenáron rám akarna tukmálni valamilyen pénzügyi terméket vagy szolgáltatást.

Szívesen dolgozom vele, céges ügyfélként és magánemberként is.

F. Tibor, pénzügyi vezető Budapest

Gábor tényleg tanácsadó!

Többször előfordult már, hogy anyagi érdek nélkül segített (tanácsot adott), hogy egy adott szituációban Ő mit tenne! Nem próbált meg eladni semmit, hanem önzetlenül TANÁCSOT ADOTT!

A családunk biztosítási ügyeit tekintve nem fordulnék máshoz!

Több alkalommal is bebizonyította, hogy gyorsan és jó feltételekkel tudja kiszolgálni az igényeinket!

B. Zoltán vállalkozó, Dunakeszi

Gábor nagyon gyors és kedves volt. Segített mindenben, választ kaptam minden kérdésemre.

Párommal fiatalok vagyunk, mindketten szerettünk volna valami olyan befektetést, amiből később akár ház vagy lakás is lehet.

Meg is kaptuk Gábortól a legjobb ajánlatot, amivel egy percig sem haboztunk élni.

Csak ajánlani tudjuk. ?

D. Péter Szigethalom

Gábort pár évvel ezelőtt ismertem meg a munkahelyemen keresztül.

Először csak pénzügyi tanácsadásra volt szükségünk a meglévő lakáshitelünk miatt. Már több pénzügyi tanácsadóval volt dolgunk, de Gábor vált be legjobban. Kapcsolatai révén olyan hitelszerződés megkötésére is lehetőségünk volt, amire máshol már nemet mondtak (itt nem a BAR listára gondolok).

Jelenleg több biztosításunkat is rajta keresztül kötöttük meg.

Megbízható, rugalmas, segítőkész, gyors. Mindenkinek bátran ajánlom figyelmébe munkásságát!

Eddigi segítségét ezúton is köszönjük!

Tné. B. Krisztina óvoda titkár, Szigetszentmiklós

Megbízható és nagyon segítőkész üzletkötő, sok mindenben segít, és hasznos tanácsokkal látja el ügyfeleit, egyedi, személyes kívánságokat szem előtt tartva.

Lehető legjobb biztosításokat keresi meg és ajánlja, anyagi szempontokra is figyel.

Meg vagyok vele elégedve, máskor is a segítségét fogom kérni.

S. Szilvia fodrász, Budapest

Immár egy éve dolgozunk együtt Borbély Gáborral, aki egy korrekt, kiváló felkészültségű, agilis természetű, megbízható, segítőkész szakember.

Bátran fordulhatunk hozzá, ha gyors ügyintézésre van szükségünk biztosítási ügyekkel kapcsolatban.

H. Attila vállalkozó, Budapest – Gyömrő

Családom életében egy nagy mérföldkő megszerzésében és lebonyolításában segédkezett Gábor. Családi házat vásároltunk, amihez hitelt és biztosítást intézett nekünk.

Eddig egyszerűen nem találtam olyan pénzügyi területet (biztosítás, hitel, befektetés, stb.), amiben nem tudtak volna segíteni. És mindezt ingyen teszik.

Köszönöm!

O. Imre Pécel

Ezúton szeretném megköszönni a tavalyi pontos, figyelmes ügyfélközpontú munkáját, amivel nagy segítségemre volt személy szerint nekem, valamint a cégeimnek egyaránt !

Boldog Újévet Kívánok és jó egészséget ahhoz, hogy továbbra is tudjon segíteni Mindenkinek  aki csak Önhöz fordul !

L. Ria pályázati projektmenedzser, Budapest

Nagyon segítőkész üzletkötő.

Rendkívüli körültekintéssel járt el az iratok intézésekor, és a lehető legjobb biztosítást kereste meg és ajánlotta.

Meg vagyok vele elégedve, máskor is a segítségét fogom kérni.

P. Attila vállalkozó, Szigetszentmiklós

Manapság, ha pénzügyekről, pénzügyi tanácsadásról van szó, sokan előítélettel azonnal elutasítják a megkeresést.

Ezúton szeretném mindenkinek nyugodt szívvel ajánlani a Pénzmentort, és köszönetet mondani Gábornak, mert jelen esetben valódi szaktudásról van szó, nekem sokat segített.

Keressétek bizalommal, nem kamu! ?

U. Dániel Budapest

Megbízható, az érdekeimet szem előtt tartó embert ismertem meg Gáborban.

A számomra legideálisabb megoldást találta meg, a lehető legrövidebb idő alatt. Az összes papírmunkát helyettem intézte, behozva a munkahelyemre. Nekem csak az aláírást kellett intéznem a Bankkal.

Bátran ajánlottam Őt barátaimnak, ismerőseimnek.

V. – M. Adrienn óvónő, Budapest

Cégtulajdonosként, és magánemberként is bátran merem ajánlani a “Pénzmentort”.

Már az első találkozáskor meggyőzött rendkívüli felkészültsége. Átláthatóan, érthetően tudja visszaadni azt, ami számomra nem volt világos. Nála nem találkoztam buktatókkal, még a “kisbetű is nagybetű”.

Kedves Gábor. Köszönöm eddigi, és jövőbeli segítségét is.

V. Sándor – Sanvar Design Budapest

Kedves, megbízható, az ügyfelei érdekeit szem előtt tartó ember. Mindig a lehető leggyorsabban találja meg a legoptimálisabb megoldásokat.

A továbbiakban is számítok a szakmai tanácsaira.

Ő. Andrea közalkalmazott, Budapest

Kedves Gábor!

Köszönöm a gyors, rugalmas ügyintézést az autóink KGFB-jével és CASCO-jával kapcsolatban. Online rendszert használtam a Te szolgáltatásod előtt, de valójában jobban fekszik nekem ez a személyes kontaktus, ugyanakkor e-mailben elintézhető veled minden.

Ha valami kérdésem van, nem egy automata ügyfélszolgálat veszi fel, ez manapság VIP érzésnek számít, szívesen ajánllak bárkinek!

I. Zoltán vállalkozó, Budapest

Gábort 5 éve ismerem, kedves, udvarias, korrekt embert ismertem meg benne.

Lakástakarék kasszát kötöttem, később ismerőseimnek is ajánlottam, mert tudtam, hogy megbízható és pontos.

Ha kérdésem volt szakértelmét olyan érthetően magyarázta el, amit a bankba az ügyintéző nem tud így elmagyarázni, hogy azt egy laikus is értse.

Egyéb más banki ügyintézésben is segített amit egyedül nem tudtam volna megoldani.

Ajánlani tudom mindenkinek!

H Hajnal, Budapest

Gábort régebbről ismerem, párszor felhívott, hogy érdeklődjön hogylétemről, de némi beszélgetésnél nem jutottunk tovább. Aztán egyik ilyen beszélgetésünk pont akkor történt, amikor épp biztosítót kerestem és megemlítettem ezt neki.

Felajánlotta segítségét és még aznap este megkaptam e-mailben az egyik legjobb ajánlatot, amit pár napos mérlegelés után elfogadtam.

Ő villámgyorsan elintézett minden papírmunkát, behozta a munkahelyemre, aláírtam és kész is volt.

Becsülöm ezt a fajta profizmust és éppen ezért Gábort és a Pénzmentort csak ajánlani tudom.

R Tamás vállalkozó, Budapest

Köszönöm gyors és rugalmas ügyintézését.

Nagy segítség, hogy biztosításaim (lakás, kgfb) megkötéseiben segített, hisz sok időt takarított meg ezzel nekem.

Jó, hogy bármikor bizalommal fordulhatok Önhöz. A későbbiekben is szívesen keresem banki ill. biztosítási ügyeimmel. Értékes számomra a munkája, köszönöm.

B Ágnes vállalkozó, Budapest

Egy lakásfelújítás kapcsán találkoztunk először a “Pénzmentor”-ral.

Napokig jártuk a bankokat, hogy olyan hitelt találjunk, amit vissza is tudunk majd fizetni. Nem volt könnyű eligazodni a különböző ajánlatok között.

Ekkor láttuk meg Borbély úr hirdetését, és úgy döntöttünk, hogy szakszerű segítséget kérünk a választáshoz.

Rövid időn belül nagyon korrekt tájékoztatást kaptunk tőle, sőt az ügyintézésben is nagy segítségünkre volt, ráadásul ez nekünk egy fillérünkbe sem került.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha biztosítást, befektetést vagy hitellehetőséget keres. Ő megtalálja mindenki számára azt, ami a legjobban illeszkedik az ügyfél idejéhez, pénztárcájához.

Szné. P. Katalin tanár, Budapest

Kedves az ügyfeleivel, bármikor számíthatunk a segítségére, én és a párom nagyon kedveljük és mindenkinek, akinek lehet, ajánlani tudjuk Borbély Gábor Urat!

N Nikolett, Felsőpakony

Közös munkánkat a korrektség, a hitelesség, az alaposság és a következetesség jellemzi a mai napig (bankszámla, biztosítások, lakástakarék). Az eredmény magáért beszél.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

B Tamás alkalmazott, Gödöllő

Svájci frank alapú lakáshitelünk van.

Azt, hogy ezt hogyan lehet okosan lakástakarék megtakarítással törleszteni, közben mellesleg az autó kötelezője se szaladjon az egekig, de aztán egy következő lakáshitel felvételével ne a dupláját fizessük a hitelnek- mert közben bankot váltunk forintosítva- s közben kiderül hogy a két hitel alig kerül többe mint az első svájci franki…

Gábor, köszönjük!

M Zsolt technikus, Budapest

Borbély Gábor „PénzMentor” -ral  2013-ban kerültem kapcsolatba. Egy éppen küszöbön álló biztosítás átszervezésében kértem a segítségét, Gábor belevetette magát a témába és nyomban lehetőségek egész tárházát vonultatta fel előttem, alaposan tájékoztatva, mely  biztosítások lehetnek számomra és családom számára minden igényt kielégítően a legjobb választások.

Döntésem után hátra is dőlhettem, mivel Gábor mindent elintézett igen rövid idő alatt.

Azóta további befektetési tanácsokat is kértem tőle, valamint megbíztam ezek intézésével és nem csalódtam, továbbra is rendkívül gyorsan, pontosan intézett mindent.

Ezek után sok ismerősömnek, barátomnak, családtagjaimnak nagy örömmel ajánlottam Gábort, esetleges  biztosítási, megtakarítási és egyéb pénzügyi problémáik lehetséges megoldójaként, mivel lelkesedése, gyors, hatékony munkavégzése,  valamint az, hogy a későbbiekben is kapcsolatban marad az üzletfeleivel,  bármikor a rendelkezésükre állva, nagy segítséget nyújtott mindannyiunknak ebben a rohanó világban.

Számomra Borbély Gábor /kivételes fiatalember/ egy igazi, hamisítatlan „PénzMentor”-t jelent, szerencsésnek mondhatom magam, hogy megismerhettem, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gy. Ferenc vendéglátói alkalmazott, Budapest

Gáborral a közös munkánk úgy kezdődött, hogy személyes üzleti edzője, coacha lehettem.

Több éves üzletkötői tapasztalattal rendelkező, a szolgáltatási termékcsomagokat jól ismerő, rendkívül gyors észjárású, az ügyfeleiről szeretettel nyilatkozó fiatalembert ismertem meg személyében.

Egyik találkozásunk alkalmával megemlítette, hogyha úgy gondolom, szívesen megnézi a jelenlegi kötelező gépkocsi felelősségbiztosításomat, és ha tud, akkor küld nekem kedvezőbb árajánlatot. Tette mindezt udvariasan, elegánsan, nem tolakodóan. Megtetszett az üzletkötői stílusa, szimpatikus volt, ahogyan megérezte, milyen módon, és milyen termékkel alapozhatja meg az üzleti  kapcsolatunkat. A felajánlását követően hamarosan megérkezett az KGFB ajánlat. Talán mondanom sem kell, hogy “átkötöttem”.

Jó szívvel ajánlom Gábort, a pénzmentort!

Bakai Zsóka – salescoach, értékesítési tréner, Budapest

A pénzmentor nekünk bevált, mert: Megbízható és segítőkész. Nem kell rá napokig várni és interneten keresztül is lehet tartani a kapcsolatot.

Ha kérdésünk van, igyekszik maradéktalanul válaszolni.

Mi meg vagyunk vele elégedve.

T. Katalin titkárnő, Budapest

Belegondoltam, hogy mennyi szerződésem van mennyi szolgáltatóval és egy kis időráfordítással akár minden évben olcsóbb szerződést is köthetnék.. no de kinek van erre ideje??

A válasz egyszerű: a pénzmentornak

Tökéletes győztes – győztes helyzet, melegen ajánlom, hogy forduljon Gáborhoz, aki egy klasszikus úriember és még szórakoztató is.

Az évente megspórolt tízezrek elköltéséhez is tudok tanácsot adni, a Gábor kiadja a telefonszámomat, ha kell.

Sz. Tamás pályázat író, Budapest

Kedves Pénzmentor, Kedves Gábor!

Lassan harmadik éve intézed az egész családom pénzügyi, biztosítási ügyintézését.

Szeretnénk neked megköszönni mindazt a rugalmasságot,segítőkészséget,profizmust,melynek köszönhetően ma már nem úgy tekintünk ezekre a szolgáltatásokra, mint szükséges rosszra, hanem mint spórolási, megtakarítási lehetőségre.

Hozzáállásodnak, segítőkészségednek és személyiségednek köszönhetően örömmel tölt el, hogy pénzügyi tanácsadó helyett személyes Barátként tekint rád családunk minden tagja.

Bátor szívvel ajánlom mindenkinek a Pénzmentor szakértelmét!

Zs. Gergely mérnök, Budapest

Szépséges napot Neked!

Tegnap valóban megjelent az eladó számláján a pénz, köszönök minden segítséget

Nagy boldogsághoz segítettél

P. Éva, Szentendre

Borbély Gábor PénzMentor – igazán korrekt színfolt a mostani zavaros pénzügyi világban, élmény volt vele dolgozni.

Sz. Eszter, Pilisszentiván

Szinte minden pénzügyemet a pénzmentor intézi.

Bankszámlát nyitott, biztosítások díjait csökkentette, lakástakarékot indított, mégpedig akciósan.

És ha még lenne megspórolandó pénzem, azt is rábíznám.

Cz. Ildikó élelmezési előadó, Budapest

Most már tudom, hogy rossz helyen őriztem a pénzem. Most egy másik helyen (bankban) van, másképp kamatozik, többet hoz a konyhára.

A pénzmentor javasolta, ő intézte.

V. Irma nyugdíjas, Budapest

Még fiatal vagyok, időmbe belefér, néhány évet spórolok (legalább nem szórom el a pénzem felesleges dolgokra), aztán még az is lehet, hogy hitel nélkül tudok majd lakást venni.

Azért ez a mai világban nem semmi!

Ehhez csak az kellett, hogy összejöjjek a pénzmentorral és elbeszélgessünk a lehetőségeimről.

T. István operatőr, Budapest

Végre tudom, mi az a lakástakarék!

Eddig csak a reklámokból hallottam róla, most viszont tudom is, hogy mire való, mennyiféle dologra használhatom fel.

Pénzmentorunk érthetően elmagyarázta.

De hogy még az állam is ad hozzá egy kis pénzmagot?! Bolond lennék, ha nem használnám ki.

T. I. SándorBudapest

Tudom, hogy biztosítás kell. De! Minél olcsóbb, annál jobb!

Pénzmentorom a biztosításaim díjait számomra is elviselhetővé tette.

Több ajánlat közül választhattam, amiket nem nekem kellett felkutatni. Idehozta nekem a kész ajánlatokat, csak alá kellett írni. A többi „nemszeretem” papírmunkát elintézte.

Köszönet érte.

R. Tamás alkalmazott, Budapest

Ki hitte volna, hogy a banki költségeket is lehet csökkenteni? Pedig lehet. Csak képben kell lenni, hogy melyik bank milyen kedvezményt ad. Aztán már szabad a választás.

Csak hát nem a kedvenc időtöltésem, hogy végigjárjam a bankokat, vagy a honlapjukat böngésszem napokon keresztül. Hát ebben segített nekem a pénzmentor.

Még a bankváltás is egyszerűbb volt, mint hittem.

C. Gyula nyugdíjas, Budapest

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás