Rólunk mondták 2018-01-15T17:55:37+00:00

Azért ragadtam klaviatúrát, hogy leírjam gondolataimat az öt éves ismeretségünkről. Az elmúlt öt évben mindig számíthattam rád, legyen szó folyószámláról, lakáskasszáról, lakás hitelről, mindig a maximumot kaptam tőled.

Bátran ajánlom szolgálataidat mindenkinek, hisz biztos meg lesznek elégedve Veled.

Köszönöm szépen az áldozatos munkádat mellyel elértem a célomat.

S Sándor, alkalmazott Budapest

Nekem eddig több mindenben is segített.

Kezdetben abban működött közre, melyik banknál nyissak folyószámlát. Kiválasztottuk a számomra legideálisabbat.

Később az autóm kötelező biztosítását intézte el. Idén pedig nyaralásom előtt az utas és autóbiztosításban volt segítségemre.

Nagyon gyorsan dolgozik, még szabadsága alatt is válaszol. Sosem volt negatív élmény.

Köszönöm az eddigi munkát, a jövőben is hozzá fogok fordulni segítségért.

H. Mónika, óvónő Tököl

3.éve ismerem a Gábort , mindig hozzá fordultam pénzügyi és ehhez kapcsolódó egyéb problémákkal és sosem csalódtam. Mindig naprakész és ahogy tud segít.

Profizmusa mindenkit ösztönözhet.

Én nagyon sokat köszönhetek neki és mindenkinek őt ajánlom.

Sok sikert és kitartást kívánok neki.

L. Orsolya, alkalmazott Budapest

Olyan ember vagyok aki, nem ámítja magát azzal, hogy mindenhez ért. Ezért viszont olyan emberekkel veszem körül magam, akik az adott témában profik.

Ilyen profi Borbély Gábor, aki a pénzügyek (számomra) sötét alagútjaiban kalauzol.

Nekem nem kell értenem a biztosításokhoz, a hitelekhez vagy egyáltalán a bankokhoz. Nekem csak telefonálnom kell, és elmondani, hogy mi a probléma vagy az elképzelés 🙂

Gábornál nincs megoldhatatlan…. viszont van gyorsaság, precizitás és odafigyelés.

Szeretném itt megköszönni az eddigi munkáját, és remélem még nagyon sokáig számíthatok a segítségére.

Cs.-Sz. Brigitta alkalmazott Dunaharaszti 

Minden ember életében vannak csodák/ csodás események. Az egyik ilyen csoda, amikor Gábort megismertük.

Az első perctől kezdve közös nevezőre jutottunk, beszéltünk egymás nyelvén olyan érthető, emberi nyelven, amelyet az ember egy bankfiókban nem kaphat meg. Nem volt tabu, nem létezett buta vagy felesleges kérdès minden apró dologra pontos, precíz, szavahihető választ kaptunk.

Gábor egy KORREKT ember csupa nagybetűvel. Bebizonyította nekünk, hogy Ő a legjobb és legmezbízhatóbb szakember az amúgy ingoványos és valljuk be halandó embernek néha érthetetlen pénzügyi világban.

Segített megvalósítani a legnagyobb, fèltve dédelgetett álmunk: családi házba költözhetünk gyermekeinkkel. Rengeteg pénzt spórolt nekünk a kedvező biztosítási és hitelkiváltási ajánlataival és akkor az időről még nem is beszéltünk, ami megfizethetetlen.

Egy szó, mint száz ha valaki HOZZÁÉRTŐ, MEGBÍZHATÓ, KORREKT, GYORS pénzügyi szakembert keres nem szabad máshoz fordulnia csak Borbély Gáborhoz. Ő egy igazi kincs! Ezután, ahogy eddig is mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Köszönjük szépen a közös munkát és a rengeteg segítséget/bátorítást!

H.-H. Katalin, alkalmazott Budapest

Gábort egy ismerősöm ajánlotta, akinek szintén segített hitelügyben. Én a hiteleim kiváltásában kértem a segítségét, amit természetesen  profi módon, gyorsan, mindenről tájékoztatva engem el is intézett nekem. Egyben a lakástakarék pénztárba való belépésemet is ő intézte.

Gábort csak ajánlani tudom és fogom is mindenkinek. Őszinte, korrekt, pontos és megbízható. A biztosításaimat is rábízom a jövőben.

Köszönöm, h. megismerhettelek, köszönöm a segítséged!

W. Andrea, köztisztviselő Budapest

Gábort egy ismerősünk ajánlotta, amikor házunk vásárlásakor segítségre volt szükségünk, hitelügyintézéssel kapcsolatban.

Ezt megelőzően már beszéltünk néhány hitelügyintézővel, természetesen ajánlások alapján, de Gábor volt az egyetlen, akinél már az első telefonos egyeztetés során érezhető volt a profizmus, az elhivatottság munkája, és az ügyfelei felé. Gyors, pontos, megbízható, felesleges kérdések, körök nélkül, rendkívül hatékonyan, maximális profizmussal dolgozik.

Olyan érzésem volt, ő pontosan úgy képvisel minket , mintha mi tennénk!

Nagyon örülök, hogy a véletlen folytán megismerhettük, a későbbiekben is csak hozzá fordulunk hasonló ügyekben, és ezúton is szeretnénk megkösszönni a segítségét!

Ismerőseimnek, és ismeretleneknek is teljes szívvel csak ajánlani tudom!!

B. Erika, vállalkozó Budapest

Gábor munkájával értékes időt és energiát spórolt nekem.

Több biztosításomat is nála kötöttem és a későbbiekben is rá fogok számítani pl. hitel igénylésnél. Fontos számomra, hogy a meglévő biztosításaimat figyeli, segített a KGFB adatrögzítési hiba korrigálásában is.

Munkája gyors és pontos.

Sz. Gábor, ügyvezető Budapest

Csak ajánlani tudom a “Pénzmentort”  Borbély Gábort telefonon, e-mailben, eltudok intézni mindent vele úgy hogy, ki se kell tennem a lábam otthonról és órákig sorban állni hogy egy biztosítást, a pénzügyeimet elintézzem. Gyors, rugalmas,szakmailag felkészült, segítőkész. Tartja a kapcsolatot az ügyfeleivel .

Örülök hogy az ügyfele lehetek és jó érzés tudni hogy van egy pénzügyi szakember akihez bármikor bizalommal fordulhatok és szívesen ajánlom bárkinek a figyelmébe.

Nekem a  barátnőm ajánlotta és a lakásbiztosításomat intézte nagyon korrektul és még remélem hogy a továbbiakban is a segítségemre lesz a pénzügyeimben. Köszönöm

Kecse J. -né, közalkalmazott Budapest

Gábor mindig figyelmes, és folyamatosan napra kész a legelőnyösebb ajánlatokkal. Nekem KGFB ügyben segített. Remélem a jövőben is számíthatok rá!

Sz. Simon Budapest

Gábort néhány éve ismertem meg egy csoportos banki tanácsadás keretében a munkahelyemen keresztül. Már akkor szimpatikus volt naprakész felkészültsége, rugalmassága, figyelmessége. Később bármikor felkereshettem akár csak tanácsadás, tájékozódás szintjén is. Minden területen teljesen átfogó képet adott pénzügyi lehetőségeimről anélkül hogy bármilyen opciót rámerőltetett volna.

Jelenleg is nála kötöttem lakásbiztosítást mivel biztos vagyok benne hogy számomra a lehető legkedvezőbbet ajánlotta. A jövőben is az ő segítségét fogom igénybe venni és bátran ajánlom ismerőseimnek is. Köszönöm Gábor.

Cs. Adrienne, óvónő Budapest

Nagyon nagy segítség volt,hogy előre pontosan felmérted,megbeszéltük az aktuális pénzügyi helyzetemet, hiteleimet. S ehhez igazítva kerested a megfelelő konstrukcójú hitelt, amivel kiválthatom a magas törlesztőrészleteket.

Aminek külön örültem,hogy nem kellett bankról-bankra járnom, hanem már megbeszélt időpontra,a kiválasztott bankhoz mehettem, és ott már teljesen képben voltak, hogy miről van szó, mit szeretnék pontosan.

Szóval én köszönöm a segítséget 🙂
Timi

B Tímea, óvónő Budapest

Borbély Gáborral lakáskassza iránti érdeklődésem után találkoztunk. Átfogó képet mutatott be a lehetőségekről és az egyes pénztárak közötti különbségekről. A témában felkészült volt. A lakáskassza szerződés megkötése után mégis akadt egy kis bökkenő a szolgáltatónál, ugyanis nem az előre megbeszélt feltételek teljesültek.

Gábor rögtön a segítségünkre sietett és gyorsan egyeztetett a Lakástakarékpénztárral, így végül minden rendben alakult és az első találkozás alkalmával róla kialakult pozitív véleményemet sem kellett megváltoztatnom.

V. László alkalmazott, Dunaharaszti

Gáborral egy igen kemény ügyet vittünk végig, de hála Neki sikerült.

Párommal sokszor feladtuk, de Gábor biztatott minket.

Rendkívül segítőkész, kedves embert ismertünk meg személyében. Mindig naprakész infókkal várt minket. Nagyon otthon van mind a pénzügyi, mind a biztosítói vonalon. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy forduljon Gáborhoz bizalommal.

És ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy az új házikóval tette szebbé az életünket és az ünnepeket.

Z. Anett Ráckeresztúr

Gábor az ügyfél érdekeit előtérbe helyező, felkészült szakember. Nem üzletkötőként, hanem tanácsadóként dolgozik: áttekinti a felmerült kérdéseket, igényeket és ezekhez szabja tanácsait, ajánlatait.

Amikor tárgyalunk, sosem érzem azt, hogy mindenáron rám akarna tukmálni valamilyen pénzügyi terméket vagy szolgáltatást.

Szívesen dolgozom vele, céges ügyfélként és magánemberként is.

F. Tibor, pénzügyi vezető Budapest

Gábor tényleg tanácsadó!

Többször előfordult már, hogy anyagi érdek nélkül segített (tanácsot adott), hogy egy adott szituációban Ő mit tenne! Nem próbált meg eladni semmit, hanem önzetlenül TANÁCSOT ADOTT!

A családunk biztosítási ügyeit tekintve nem fordulnék máshoz!

Több alkalommal is bebizonyította, hogy gyorsan és jó feltételekkel tudja kiszolgálni az igényeinket!

B. Zoltán vállalkozó, Dunakeszi

Gábor nagyon gyors és kedves volt. Segített mindenben, választ kaptam minden kérdésemre.

Párommal fiatalok vagyunk, mindketten szerettünk volna valami olyan befektetést, amiből később akár ház vagy lakás is lehet.

Meg is kaptuk Gábortól a legjobb ajánlatot, amivel egy percig sem haboztunk élni.

Csak ajánlani tudjuk. 🙂

D. Péter Szigethalom

Gábort pár évvel ezelőtt ismertem meg a munkahelyemen keresztül.

Először csak pénzügyi tanácsadásra volt szükségünk a meglévő lakáshitelünk miatt. Már több pénzügyi tanácsadóval volt dolgunk, de Gábor vált be legjobban. Kapcsolatai révén olyan hitelszerződés megkötésére is lehetőségünk volt, amire máshol már nemet mondtak (itt nem a BAR listára gondolok).

Jelenleg több biztosításunkat is rajta keresztül kötöttük meg.

Megbízható, rugalmas, segítőkész, gyors. Mindenkinek bátran ajánlom figyelmébe munkásságát!

Eddigi segítségét ezúton is köszönjük!

Tné. B. Krisztina óvoda titkár, Szigetszentmiklós

Megbízható és nagyon segítőkész üzletkötő, sok mindenben segít, és hasznos tanácsokkal látja el ügyfeleit, egyedi, személyes kívánságokat szem előtt tartva.

Lehető legjobb biztosításokat keresi meg és ajánlja, anyagi szempontokra is figyel.

Meg vagyok vele elégedve, máskor is a segítségét fogom kérni.

S. Szilvia fodrász, Budapest

Immár egy éve dolgozunk együtt Borbély Gáborral, aki egy korrekt, kiváló felkészültségű, agilis természetű, megbízható, segítőkész szakember.

Bátran fordulhatunk hozzá, ha gyors ügyintézésre van szükségünk biztosítási ügyekkel kapcsolatban.

H. Attila vállalkozó, Budapest – Gyömrő

Családom életében egy nagy mérföldkő megszerzésében és lebonyolításában segédkezett Gábor. Családi házat vásároltunk, amihez hitelt és biztosítást intézett nekünk.

Eddig egyszerűen nem találtam olyan pénzügyi területet (biztosítás, hitel, befektetés, stb.), amiben nem tudtak volna segíteni. És mindezt ingyen teszik.

Köszönöm!

O. Imre Pécel

Ezúton szeretném megköszönni a tavalyi pontos, figyelmes ügyfélközpontú munkáját, amivel nagy segítségemre volt személy szerint nekem, valamint a cégeimnek egyaránt !

Boldog Újévet Kívánok és jó egészséget ahhoz, hogy továbbra is tudjon segíteni Mindenkinek  aki csak Önhöz fordul !

L. Ria pályázati projektmenedzser, Budapest

Nagyon segítőkész üzletkötő.

Rendkívüli körültekintéssel járt el az iratok intézésekor, és a lehető legjobb biztosítást kereste meg és ajánlotta.

Meg vagyok vele elégedve, máskor is a segítségét fogom kérni.

P. Attila vállalkozó, Szigetszentmiklós

Manapság, ha pénzügyekről, pénzügyi tanácsadásról van szó, sokan előítélettel azonnal elutasítják a megkeresést.

Ezúton szeretném mindenkinek nyugodt szívvel ajánlani a Pénzmentort, és köszönetet mondani Gábornak, mert jelen esetben valódi szaktudásról van szó, nekem sokat segített.

Keressétek bizalommal, nem kamu! 🙂

U. Dániel Budapest

Megbízható, az érdekeimet szem előtt tartó embert ismertem meg Gáborban.

A számomra legideálisabb megoldást találta meg, a lehető legrövidebb idő alatt. Az összes papírmunkát helyettem intézte, behozva a munkahelyemre. Nekem csak az aláírást kellett intéznem a Bankkal.

Bátran ajánlottam Őt barátaimnak, ismerőseimnek.

V. – M. Adrienn óvónő, Budapest

Cégtulajdonosként, és magánemberként is bátran merem ajánlani a “Pénzmentort”.

Már az első találkozáskor meggyőzött rendkívüli felkészültsége. Átláthatóan, érthetően tudja visszaadni azt, ami számomra nem volt világos. Nála nem találkoztam buktatókkal, még a “kisbetű is nagybetű”.

Kedves Gábor. Köszönöm eddigi, és jövőbeli segítségét is.

V. Sándor – Sanvar Design Budapest

Kedves, megbízható, az ügyfelei érdekeit szem előtt tartó ember. Mindig a lehető leggyorsabban találja meg a legoptimálisabb megoldásokat.

A továbbiakban is számítok a szakmai tanácsaira.

Ő. Andrea közalkalmazott, Budapest

Kedves Gábor!

Köszönöm a gyors, rugalmas ügyintézést az autóink KGFB-jével és CASCO-jával kapcsolatban. Online rendszert használtam a Te szolgáltatásod előtt, de valójában jobban fekszik nekem ez a személyes kontaktus, ugyanakkor e-mailben elintézhető veled minden.

Ha valami kérdésem van, nem egy automata ügyfélszolgálat veszi fel, ez manapság VIP érzésnek számít, szívesen ajánllak bárkinek!

I. Zoltán vállalkozó, Budapest

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás